DMemories is al 20 jaar de place to be voor al jouw feesten, zoals Soca Festivals, reizen naar Thailand

Party planning is in ons DNA. Making memories, op basis van al jouw wensen. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke party.

DMemories organiseert ook party catering. Zorg er voor dat al jouw gasten goed worden verzorgd en alleen maar goede memories over jou hebben.

DMemories organiseert verschillende soorten thema feesten. Niets is ons te gek! Vanaf de uitnodiging tot het bedankje, in de decoratie en de dresscode, zelfs in de hapjes en de drankjes is het thema terug te vinden.  ”There are no limits when it comes to Party”

Onvergetelijke reizen boek je bij DMemories. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, alleen maar plezier en fun.

Ons Team

Wij staan dag en nacht klaar voor al jouw wensen. Of het nu gaat om jouw vakantie, party event, of catering. Wij willen dat jij tevreden bent.

Ly Wolff-Vorswijk

Eigenaar

Als kind was ik altijd aanwezig op de roadtrips van me ouders. Tijdens mijn 10 jarige carriere in het horeca management, Wist ik dat mijn passie voor organisatie en reizen me ooit over de streep zouden halen om te starten met het maken van de mooiste herinneringen in 2013 was het zo ver Dmemories was born! Ik bedacht me hoe fantastisch zou het zijn als we het organiseren van events en het maken van roadtrips konden combineren in een bedrijf. Met de juiste talenten bij elkaar is dit gelukt en maak ik nu dagelijks met het organiseren events en roadtrips de mooiste herinneringen voor elke klant.

CONTACT ME

Demmaa Wolff

Eventplanner

De enige echte down to earth thinker! Demmaa zweeft nooit in de lucht maar blijft altijd met beide benen op de grond! Wil je weten of een event plan haalbaar is dan moet je bij Demmaa wezen. Dankzij Demmaa gaat elk plan door de screening. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen enthousiasme en realiteit. Daarnaast is Demmaa het hoofd van de entertainment dankzij meer dan 15 jaar ervaring in de music industry en een eigen music studio is hij een absolute professional in het regelen van de juiste talenten voor elk event.

CONTACT ME

Alleryn Beaulieu

Roadtrip advisor

A.k.a wereld reiziger dankzij All blijft de afdeling roadtrips als maar bloeien er is geen land waar ze niet heen gaat en geen avondtuur te groot. En laten we het niet eens hebben over alle talen die ze spreekt! Behalve de fantastische roadtrips naar caribbean festivals en carnivals hebben we sinds de komst van all in het team, de adventure trips in het leven geroepen. Dankzij All ontdekken al onze roadtrip lovers met liefde voor nature en culture de mooiste plekken op aarde tijdens de adventure trips.

CONTACT ME

Leezyleez Edwina

Partyplanner

Partyplanner in hart en nieren, voor de planning van je event is lycentha onmisbaar. Haart proffesionaliteit heeft ze te danken aan de meer dan 300 bussines en private events die ze gemanaged voor bedrijven en particulieren. Haar expertiese ligt in time management. Dankzij lycentha zitten leveranciers, opdrachtgevers en medewerkers altijd op 1 lijn.

CONTACT ME

7

BESTEMMINGEN

53

REIZEN

193

PARTIES

2000

TEVREDEN KLANTEN