.vc_custom_1595157490978{padding-top: 110px !important;padding-left: 125px !important;}

Contact

Bij Memories staan we altijd graag voor je klaar. Of het nu gaat om Road trips, vragen over reizen, wat moet ik meenemen, of andere zaken, contact ons dan direct. Wij vinden het erg belangrijk dat jij alleen maar hoeft te genieten.

Op onze website hebben wij meerdere antwoorden staan op al jouw dringende vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan horen wij dat graag. Ook als het niet lukt met boeken, contact ons dan direct.

Neem contact op

  Name :


  Email :


  Message :


  Veel gestelde vragen

  Bij DMemories houden wij niet van onduidelijkheden. Wij proberen alles open en helder in kaart te brengen. Wij willen u ontzorgen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Hieronder kunt u de meest gestelde vragen lezen.

  Waarom boek ik bij DMemories?

  - Geen verrassingen of teleurstellingen ”What you want is what you get” Wij vinden het belangrijk dat u duidelijkheid heeft en tevreden bent. Wij besteden ook veel aandacht aan de presentatie/ productie van elk Event. U wilt natuurlijk ook een beetje indruk maken op uw gasten!

  Zijn er extra kosten bij All-in services?

  Geen onverwachtse kosten achteraf U betaalt alleen voor wat u vraagt, de rest regelen wij allemaal erbij als service. Onze unieke service bevat het volgende: • Bezorging op locatie incl. ophalen van de spullen achteraf • Gratis benodigheden, zodat u deze niet hoeft bij te huren/kopen • Gratis afwas/ schoonmaak service, laat die vuile was maar lekker met rust en de locatie lekker ook • Gratis opbouwservice, zodat u helemaal niks meer hoeft te doen en gelijk kunt genieten met de rest • Wij bieden u ook bediening personeel voor uw buffet, table service of het rond lopen met amuses/hapjes.

  Zijn jullie altijd de goedkoopste?

  Niet de aller goedkoopste, maar wel de beste prijs! Wij geloven er niet in om de aller goedkoopste te zijn. Want goedkoop is duurkoop. Doormiddel van uitstekende kwaliteit, goed personeel en een complete service willen wij u de beste ervaring mogelijk bieden voor een eerlijke prijs.

  Kan ik ook achteraf betalen?

  Veilig en risicoloos achteraf betalen Bent u een vaste klant / bedrijf dan bent u tevreden over onze service en wij tevreden met u. Daarom vragen wij u niet om van te voren een groot bedrag over te maken. Nadat de opdracht succesvol is uitgevoerd sturen wij u pas de factuur per email op. Deze kunt u op uw gemak betalen via iDeal, creditcard of gewoon overmaken via uw bank.

  Zijn er beperkingen op de catering?

  Er zijn geen beperkingen op de catering. Wel zijn de mogelijkheden beperkt tot uw budget. Wij zullen vooraf met u bespreken wat wij kunnen leveren, zodat u geen zorgen meer heeft.

  × Hoe kan ik je helpen?