.vc_custom_1595157490978{padding-top: 110px !important;padding-left: 125px !important;}

Suriname December experience

We beginnen ons avontuur in de hoofdstad Paramaribo waar we een city tour maken langs alle culturele bezienswaardigheden. Vervolgens hebben we om de dag een programma waarbij we roadtrips maken naar de mooiste plekken in de jungle, denk aan verborgen watervallen ,kano tochten over de Suriname rivier. we bezoeken inheemse en binnenlandse dorpen en ontmoeten de bewoners.

Natuurlijk maken we graag gebruik van hun wijsheid dus volgen we verschillende workshops van maaltijd bereiding tot handwerk. Ook leren we het proces van de beroemde kokos olie want hoe zit dat nou ? Tijdens de feestdagen verzorgen we een gezellig kerstfeest met een uitgebreid diner. 

Tijdens de jaarwisseling nemen we jullie mee naar de grootste street party van Paramaribo en bezoeken we de pagara (vuurwerk) estafette. Natuurlijk kunnen we het niet laten om de Surinaamse Partyvibe te bezoeken en nemen we je mee op de night trip waar we het bruisende nachtleven bezoeken. Ben je niet zo een party viber? Geen probleem want ook voor jou is er snachts genoeg te doen.

PACKAGES

1 Tours in Suriname December experience

PACKAGES

× Hoe kan ik je helpen?