.vc_custom_1595157490978{padding-top: 110px !important;padding-left: 125px !important;}

Ly

21 april 2020

Geen reacties

Nothing Hill festival

Het grootste straat feest van Europa waar we al 5 jaar elk jaar naar toe leven is zo ver. Na weer een jaar lang dromen mogen we ons vanacht eindelijk klaar maken voor vertrek naar london.

 

Het team is bij elkaar de bus word party ready gemaakt terwijl de Dj en mC het entertainment programa doornemen schenken wij de eerstw shotjes is. De bua is bijna aangekomen op de eerste opstap halte waar tientallen party people klaar staan. Met knallende muziek en een spectaculaire opening worden gasten verwelkomt. Dit doen we bij elke stop en vervolgens gaat de sfeer in de bus even goed door!

 

Tijdens de rit worden we vermaakt door the Goodguys entertainment en Tropicalz Catering die heerlijke gerechten serveert en ons onlimited shotjes brengt in alle smaken. En Af en toe een tussen stop voor de rokers en benen strekkers houd de boel op gang

 

Eenmaal aangekomen in london hebben we na het inchecken genoeg tijd om te relaxen want daarna start de eerste fete! Dreamland jouverts festival. Alle deelnemers die zich hebben opgegeven gaan er heen met de party bus en komen 100% beklad met paint, powder and water en terug. Het is een lust voor de ogen om ze te zien binnen komen in het hotel rond 22.00 uur Voor iedereen is blijven relaxen start de 2e fete in 1e nacht sommige dream land fete lovers halen door en joinen de party bus door naar de pre carnival party!

 

Natuurlijk hoef ik jullie niet te vertellen hoe hot the pre parties zijn want iedereen is in Carnival sfeer and ready to fete! We komen rond 5 uur aan in het hotel uitgeput en al en sommige van ons hebben de energie om te gaan ontbijtbuffetten haha de rest is in dromenland.

 

 

Op dag 2 hebben we rust overdag doet iedereen zn ding en koopt de laatste outfit eye catchers voor carnival morgen.

Op dag 3 start de jeugd Carnival parade. De kick off is massive want om 6 iur smorgens komen honderden deelnemers op straat om jouverts morning te vieren de kick off van het Carnival start met een pain, mud en water gevecht op straat iedereen speelt mee jong en oud en de steelbands starten de eerste muziek klanken het Carnival is officially opent.

Natuurlijk trekken we ons rond 8 uur even terug naar de ontbijt zaal lijkend op wandelende Rembrandt doeken hahaha maar het hotel personeel is het al gewend. En maken van alle kanten foto’s van onze prachtige kleuren. De kunst is om in het wit naar jouverts morning te gaan zo krijg je de mooiste kleuren combinatie op je kleding.

Na het ontbijt is het tijd voor opfrissen, outfits aantrekken en een dag vol te maken met het meelopen op de parade we lopen mee met chocolade nation mas en Ignite defeterzz mass. Met chocolate nation mass meelopen betekent niet alleen de heetste soca en afro beats maar ook een dag vol gesmolten chocolate die continu op de deelnemers word gespoten een lekkere zoete dag dus.Deelnemers die niet meelopen in de parade zwaaien ons uit vanaf de zijlijn.

S avonds is het tijd voor een Afterparty dus natuurlijk doen wij daar graag aan mee. We verzorgen de party bus van lekkernijen en onbeperkte shotjes and off we go to fete numba 3

Op dag 4 is het volwassenen carnival, je kijkt je ogen uit van begin tot eind. De meest prachtige wagens en costumes komen langs. Groepen strijden onderling met de mooiste choreografie voor de hoofdprijs. Overal zijn er foodstands en dranken bars. Het publiek is nu opgelopen tot meer dan 2 miljoen Carnival lovers en het is een lust om alle feestgangers van over de hele wereld in vrede samen Carnival te zien vieren.

Iedereen doet wel een dansje met je en je maakt al gauw tientallen internationale vrienden. Overal zij  vlaggen te zien van elk land. En vandaag lopen we niet met 1 mass mee maar hopen we van mass naar mass who ever has the best music attracts the crowd. Tot 20.00 uur s avonds gaat het feest door en uitgeput en wel komen we in het hotel aan om onze energie once more op te laden voor Fete numba 5 de final Afterparty, het laatste feest zonder regels en alle remmen los what happens in london stays in London right hahahaa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?