.vc_custom_1595157490978{padding-top: 110px !important;padding-left: 125px !important;}

Antilliaanse feesten (Hoogstraten)- Aug 2021

Antilliaanse feesten

Antilliaanse feesten (Hoogstraten)- Aug 2021

€ 220

4-daagse trip naar Antilliaanse feesten (Hoogstraaten): 6 t/m 9 Aug

Are you ready to party?Begeleiding vanaf vertrek tot terugkomst: In de Partybus : Live DJ/Entertainment/ party food/ unlimited shotjes lach gas ballonnen the totale feest sfeer om mee aan te komen in Hoogstraten.

- We komen aan op donderdag waarop er genoeg tijd is om de tenten op te zetten en de festihutten in te richten, na aankomst kan een ieder op eigen initiatief genieten van de camping en verschillende soundsystems. In de avond verzorgt Tropicalz catering een heerlijk diner. Op vrijdag en zaterdag bezoeken we het festival elke deelnemer kan op eigen initiatief de hele dag het festival terrein op en af. het terrein grenst meteen aan de camping. Tropicalz catering verzorgt elke ochtend ontbijt en elke avond diner. Op de camping zijn dagelijks verschillende activiteiten en dansvloeren waar je gezellig gratis kan aansluiten.

Voor de liefhebbers zijn er BBQ areas op de camping, festihutten en flexotels staan samen in de zelfde straat op de camping. Festi hutten zijn comfortabel en voorzien van 4 of 14 bedden met een eigen voordeur , sleutels en lamp. Zelf meenemen beddengoed, kussens etc.. Een flexotel is een luxe ingerichte hotel kamer  voor max 2personen op de camping incl. opgemaakte bedden , usb aansluiting, spiegel en lamp. Iedereen betaald borg van €100 per festihut deze betaal je op de camping bij ontvangst van de sleutels en ontvang je terug op de dag van vertrek (zie voorwaarden)

Accommodatie

Hotel o.b.v. volpension

Reis

Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar. Je kan kiezen voor: partybus of per vliegtuig (+€50)

Transfer

Inclusief vanaf de airport naar het hotel. Niet van toepassing op de partybus reis.

Inclusief

Busreis

Onbeperkt shotjes in de bus

Camping uitrusting

Services NOT included

Lunch en diner

 Drankjes

BOEK NU
× Hoe kan ik je helpen?