.vc_custom_1595157490978{padding-top: 110px !important;padding-left: 125px !important;}

Bedrijfsfeest

We maken een afspraak en komen graag bij u lang op locatie. Samen bespreken wij uw wensen tot in de puntjes.En maken vervolgens een event programma en vrijblijvende offerte. Tijdens de organisatie houden wij 1op1 contact met u om te zorgen dat alles in goede banen verloopt. We bezoeken de event locatie, bekijken samen met u de mogelijkheden voor styling, entertainment en laten de catering langs komen voor een lekkere proeverij. U heeft nog nooit zo veel plezier gehad in het organiseren dan met uw personal planner. Heeft u tussendoor vragen en/of aanpassingen door het directe nummer te hebben van uw personal planner heeft u altijd gemakkelijk contact.
Wij organiseren elk event fullservice vanaf 50 tot wel 1000 personen.

Themafeest

De klanten van Dmemories Events vragen er steeds vaker naar. “Ze willen graag dat we iets bedenken dat bij hen en de reden van het event past.” Zo kunnen we als het ware zeggen een thema feest prikkelt de fantasie en neemt de gasten weg uit de dagelijkse realiteit.
Vanaf de uitnodiging tot het bedankje, in de decoratie en de dresscode, zelfs in de hapjes en de drankjes is het thema terug te vinden. Wie of wat er ook gevierd wordt, elk thema om een uniek event te organiseren is mogelijk. ”There are no limits when it comes to Party” Omdat wij uniek zijn en uw party toch ook ??

Kids birthday party

Denk je eens in de candy table is gevuld met allerlei lekkere (gezonde) party foods. Het springkussen is helemaal vol met blije rakkers, de Entertainment crew hebben hun handen vol aan alle gierende gastjes. Er valt van alles te beleven van beauty spa & tattoo shop tot sport & spel maar ook live acts van bekende artiesten en  interactive games, En terwijl er hier en daar een schattig gezichtje vrolijk weg loopt van de schminktafel, worden de rijen bij de suikerspin en popcorn karren flink door gedraaid. Noem het op kan allemaal bij Dmemories events!

Birthday party

Wat is er nou leuker om samen met familie en vrienden bij elkaar te komen om een speciaal moment te vieren.
Bijvoorbeeld een sweet 16, 21ste, 50ste, of zelfs 80ste verjaardag. Met onze Fullservice helpen wij u graag bij het organiseren en coördineren van uw verjaardagsfeest.wij assisteren o.a. Bij het uitwerken van een thema, styling, entertainment en een passende locatie.
Ook zijn wij altijd aanwezig tijdens uw  verjaardag om alles in goede banen te leiden. Ons team is dan het aanspreekpunt voor alle meewerkende partijen en uw gasten.

Vraag offerte aan
× Hoe kan ik je helpen?