.vc_custom_1595157490978{padding-top: 110px !important;padding-left: 125px !important;}

Thailand

Begeleiding vanaf vertrek tot terugkomst Per vliegtuig:  we verzorgen de check in op de airport ,transfer naar het hotel op de heen en terug weg.

We verblijven in Bangkok, Krabi en Phuket, tijdens de excursies verzorgen wij het vervoer en de lunch. op de dagen waar geen excursies zijn gepland ben je vrij om te genieten van Thailand op eigen initiatief.

We beginnen ons avontuur in de hoofdstad Bangkok waar we de grootste shopping mall van Azië bezoeken. We verblijven 3 dagen in Bangkok en tijdens ons verblijf bezoeken we verschillende stads tempels. Op de 4e dag reizen we per vliegtuig door naar Krabi daar zullen we echt beginnen aan het spannende avontuur. Om de dag staat er een excursie gepland, zo bezoeken we o.a de emerald pool , de blue pool, verschillende tempels en de Tiger cave, natures hot spring waterfalls, maar we doen ook hiking tochten , en wild water rafting en eenmaal we toch onder de lokals zijn pakken we meteen en workshop Thais koken en Thaise culture mee. Natuurlijk kunnen we het niet laten om de thaise Partyvibe  te bezoeken en nemen we je mee op de roadtrip Phuket waar we het bruisende nachtleven bezoeken. Ben je niet zo een party viber? Geen probleem want ook voor jou is er s'nachts genoeg te doen zo word er een night market georganiseerd met entertainment , Street food en merchandise kortom voor ieder wat de doen.

 

PACKAGES

1 Tours in Thailand

Thailand

PACKAGES

× Hoe kan ik je helpen?